Lucrarea cu Tinerii

Bucură-te, tinere, în tinerețea ta, fii cu inima veselă cât ești tânăr, umblă pe căile alese de inima ta și plăcute ochilor tăi; dar să știi că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată.

Eclesiastul 11:9Descopera

Cine suntem noi Tinerii


Adolescenți ( sub 20 de ani )

Seriile de tineret
Ele se adresează tinerilor adolescenți, liceenilor, celor sub 20 de ani si nu numai. Se adresează tinerilor care vor să-L cunoască pe Dumnezeu într-un mod real și personal, și care caută raspuns în Scriptura la întrebările și îndoielile lor.

Viziunea noastră
să-i ajutăm pe tineri să-L cunoască pe Dumnezeu, printr-o abordare directă și sinceră a Bibliei, să descopere un sens al vieții, real și profound, care să-i motiveze să perceapă viitorul plini de curaj și de speranță. Pentru că dacă există un viitor și o speranță, acestea se află în mâinile lui Dumnezeu.


MOTTO

Bucura-te, tinere, in tineretea ta, fii cu inima vesela cat esti tanar, umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; dar sa stii ca pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecata.

ÎNTÂLNIRI TINERET

în fiecare zi de Miercuri
orele 19:00 – 21:00
pentru tineri sub 20 de ani

LOCAȚIA

Biserica Crestină Baptistă Betania

Str. Pielarilor Nr. 6-8
557260 Sibiu România


Responsabil Lucrare Adolescenți


Adi Bratosin

Adi Bratosin

Lucrarea cu Adolescentii

Adi Bratosin

Lucrarea cu adolescentii


Adi Bratosin  și-a definitivat  studiile universitare cu specializarea Psihologie, la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Este membru în Biserica Creștină Baptistă Betania din anul 2001 și este căsătorit cu Monica iar Dumnezeu i-a binecuvântat cu două fetițe.

Conștient de faptul că tinerii reprezintă prezentul, viitorul și speranța unei biserici si a unei țari, fratele Adi  caută să învețe ca tinerii să aibă  un impact pozitiv în rândurile noastre de prieteni, colegi, vecini si oriunde Dumnezeu alege să fim.

Vox Dei ( între 20 -30 de ani )

Seriile Vox Dei
este o mişcare spirituala a tinerilor de peste 20 de ani, care-şi propune a-i apropia pe tineri de Domnul Isus Cristos şi prin El, pe unii de ceilalţi.

tinerii Vox Dei se întâlnesc pentru a se închina lui Dumnezeu şi a se zidi spiritual

Istoric
a înflorit an de an prin mulţimea grupelor care au luat naştere în contextul Vox sau au beneficiat de sprijinul său (  laudă prin muzică, noi  absolvenţi,  studenţi la medicină,  ajutor destinat bolnavilor, Agape, intruniri de evanghelizare şi de misiune, rugăciune, studiu biblic, etc.). Seri de inchinare, grupuri de tineret cu slujire diversă, adecvate darurilor şi nevoilor fiecăruia, excursii, tabere, sunt câteva din lucrările pe care Vox Dei le propune tinerilor.


Dar, aşa cum Dumnezeu ii spunea lui Moise:

Dacă-Mi vei ridica un altar de piatra, să nu-l zideşti din pietre cioplite; căci cum îţi vei pune dalta în piatră, o vei pângări.

Exodul 20:25

Suntem conştienţi de faptul că Dumnezeu nu ne cheamă la a întocmi proiecte umane, asupra cărora să cerem binecuvântarea divină, ci ne cheamă la a împlini planurile Sale în noi şi prin noi.

Veniți alături de noi şi drumul spre Cristos ne va părea, dvs. şi nouă, mai luminos şi mai lesne de parcurs!


Responsabil Vox Dei


Radu Cîmpean

Vox Dei ( lucrarea cu studenții )

 

Dorești să te implici?

pentru implicare în această slujire vă rugăm să ne contactați fie folosind formularul fie prin e-mail.