Echipa de SlujireBeniamin Poplăcean

PASTOR

beniamin.poplacean@betaniasibiu.ro

   


Descriere

Căsătorit cu Ileana, Dumnezeu i-a binecuvântat cu doi copii
(Debora si Timotei) și 6 nepoți.

Educatie
A urmat Seminarul Teologic Baptist din București iar mai apoi a absolvit Institutul Teologic Baptist din București.
Este Doctor în Teologie al Universității din București.

Slujire
Membru fondator al Bisericii Creștine Baptiste Betania, unde slujește cu pasiune și dăruire în lucrarea încredințată de Dumnezeu. De asemenea, este fondator al Seminarului Teologic Baptist din Sibiu (actualmente Liceul Teologic Baptist „Betania”),care a luat ființă în anul 1994. În anul 1990 a pus bazele Colegiului Biblic Betania. Pastorul Beniamin Poplăcean susține lucrarea de misiune externă și internă a Bisericii Betania.


Gheorghe Câmpean

PASTOR

gheorghe.campean@betaniasibiu.ro


Descriere

Căsătorit cu Cornelia, Dumnezeu i-a binecuvântat cu un copil (Radu) și doi nepoți.

Educatie
A urmat studiile Institututului Teologic Baptist din București pe care le-a finalizat în anul 1998.

Slujire

A început slujirea pastorală în Biserica Betania din anul 1992. Este implicat în pregătirea studiului biblic și în lucrarea de ucenicizare (echipare și îndrumare spirituală a noilor membrii).

Perspectiva spirituală este cuprinsă în următoarele cuvinte:

Am dorința de a sluji de laudă slavei Sale și de a fi un bun exemplu pentru toți care mă cunosc. De asemenea, doresc ca Biserica Creștină Baptistă Betania să fie în totalitate plăcută lui Dumnezeu și fiecare membru să fie un mădular sănătos în Trupul lui Hristos

Am dorinta de a sluji de Lauda Slavei Sale si de a fi un bun exemplu pentru toti cei care ma cunosc. De asemenea, doresc ca Biserica Crestina Baptista Betania sa fie in totalitate placuta Domnului si fiecare membru sa fie un madular sanatos in Trupul lui Hristos.
Radu Cîmpean

PASTOR

radu.cimpean@betaniasibiu.ro

   


Descriere

Radu este căsătorit cu Emanuela, Dumnezeu binecuvântându-i cu un fiu  (Filip) și o fiică (Daria).

Educatie
Pastor din anul 2006, Radu a absolvit Institutul Teologic Baptist din București, urmând un masterat în Teologie la Universitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia. Și-a terminat studiile doctorale în anul 2011 în cadrul universității București.

Slujire

Împlinind cu bucurie si multă pasiune lucrarea de slujire din biserică este  implicat în orele de cateheză, în coordonarea grupelor de laudă și închinare și a grupelor de familii și în lucrarea cu studenții.

Este profesor la Liceul Teologic Baptist “Betania” și asistent universitar al Institutului Teologic Baptist din București.

Perspectiva spirituală vizavi de lucarea spirituală încredințată este cuprinsă în cuvintele:

Motivația care mă animă este portretizată în viața apostolului Pavel: O minte plină de adevărurile lui Dumnezeu (teologie) și o inimă plină de oameni. O viață dedicată cunoașterii lui Dumnezeu și trăită sub spectrul acestei cunoașteri, slujindu-i pe ceilalți.