Proiecte SocialeCăminul `` Buna Vestire ``

s-a înfințat în anul 1995 ca și organizație non profit ca o necesitate și ca întelegere a mesajului creștin:


Și aceasta este porunca, pe care o avem de la El: cine iubește pe Dumnezeu, iubește si pe fratele său

1 Ioan 4:21

Fiind o organizație nonprofit, care și-a dobândit personalitatea juridică în anul 1992, fiind acreditată din anul 2005, Asociația Creștină “ Buna Vestire ” prin acest așezământ, furnizează persoanelor vârstnice pe care le găzduiește, servicii sociale specifice precum:

  • Găzduire;
  • Asistență medicală și îngrijire;
  • Asistență paleativă;
  • Consiliere;
  • Socializare și petrecerea timpului liber


After school la Cașolț


Este un proiect social și de evanghelizare a copiilor din familii nevoiase din Cașolț prin oferirea unui program educațional de tip after school timp de 5 zile pe săptămânp precum și oferirea meselor de prânz.

Satul Cașolț este situat în vecinătatea orașului Sibiu la aproximativ 22 de km depărtare. Cu toate că nu este departe de fosta capitală culturală europeană, mulți dintre sătenii de acolo trăiesc în condiții precare. În parteneriat cu Misiunea fără Frontiere, Biserica Betania a început din ianuarie 2017 o lucrare socială prin care 25 de copii de clasele 0-4 sunt ajutați în proiectul After School. În fiecare zi, cu excepția zilelor de weekend, copiii sunt sprijiniți în rezolvarea temelor primite la școală, consiliați în domeniul educațional și spiritual și li se oferă o masă caldă. Proiectul vizeaza transfomarea comunității locale prin generația tânără, ca urmare a îmbunătățirea performanțelor școlare a acestor elevi (mulți din familii defavorizate) și a modelării caracterului hristic.