Slujiri

null

Rugăciune

Rugăciunea este motorul a tot ceea ce facem. Ne întâlnim în mod regulat, Joia, să ne rugăm pentru unii pe alții, pentru biserică și pentru comunitate. Credem că rugăciunea funcționează, de aceea ne rugăm pentru cei bolnavi și nevoiași. Te invitam si pe tine Joi de la ora 7pm la partasia noastra.

null

Muzică

Slujirea noastră prin muzică este dezvoltată pentru a încuraja biserica să se închine și nu doar să cânte cântece. Vrem să încurajăm pe toți cei care au un dar și o dorință de cântat să se implice și să crească în darurile lor. Echipa de muzică se întâlnește regulat pentru părtășie, repetiții și ateliere practice pentru diferite instrumente.

null

Consiliere

Avem o echipă de oameni dedicați pentru a vă ajuta în timpul dvs. de nevoie. Indiferent dacă aveți o problemă de sănătate mintală, pur și simplu, luptați cu dificultăți în viață, vrem să fim acolo pentru voi. Ne puteți contacta prin telefon, prin e-mail sau prin completarea formularului de pe pagina de contact. Abea asteptam sa va cunoastem.

null

Copii

Aceasta este o slujire pentru copii. Biserica pentru copii, are loc în timpul serviciului duminical de dimineață la ora 10.00. Copiilor le sunt predate adevaruri într-un mediu adecvat vârstelor, de la vârsta frageda până la terminarea claselor 1 - 8. Dorinta noastra este ca toti copii sa il cunoasca pe Dumnezeu in mod personal si sa traiasca viata pentru El.

null

Femei

Scopul acestei lucrari este de a crea un mediu în care femeile să se sprijine una pe alta și să învețe cum să crească în credință. Femeile se întâlnesc regulat pentru studiu biblic, discuții și părtășie. Există, de asemenea, conferințe anuale organizate cu subiecte legate de femei.

null

Grupe Ietro

Suntem o biserica numeroasa si prin aceasta lucrare, vrem sa ne asiguram ca nu ne distantam unul de altul. Fiecare membru din biserica si nu numai face parte dintr-o familie mai mica, o grupa unde relationarea este mai intensa si unde se organizeaza slujiri specifice grupei.